Sønderborg Gospel Choir har Per Nielsen med på jule-cd

22. september 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Sønderborg Gospel Choir har for første gang i mange år valgt at udgive en cd. Julecd’en er allerede godt på vej – og nu har Per Nielsen også valgt at lægge sit smukke trompetspil på en af sangene.

Foto fra koncerten i Alsion 2012. Det taget af Christian Ove Carlsson

Foto fra koncerten i Alsion 2012. Det taget af Christian Ove Carlsson

Sønderborg Gospel Choir har før arbejdet sammen med Per Nielsen, da de i 2012 var overraskelsen til hans julekoncerter i Alsion. Nu har Per så sagt ja til at spille med på cd’en, hvilket glæder koret meget.
På samme sang deltager ligeledes Gospel4Kids og Gospel4Teens så der bliver mange dejlige overraskelser på cd’en, og julestemningen er allerede nu garanteret.
Sønderborg Gospel Choir, Gospel4Kids og Gospel4Teens bringer giver dig mulighed for også at høre sangene live til julekoncerter i Mariekirken d. 28. november og Ketting Kirke d. 4. december. Billetprisen er 75,- kr de kan købes på Billetto under navnet Gospeljul.
Artiklen fortsætter under annoncen

Udover det afholder Sønderborg Gospel Choir også julekoncert i Ansgar Kirke Flensborg d. 18. december 2014. Billetter kan købes på Billetto og ved indgangen. Prisen er den samme. Men her medvirker børne/ungdomskorene ikke.
Til koncerterne må vi desværre undvære Per Nielsen på trompeten, men til gengæld kan du købe cd’en til 120 kr og høre vores egen Claudia Schulz spille på cornet.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...