Sønderborg Gospel Choir vil lære meget mere af konservatorieuddannet coach

Arkivfoto
Arkivfoto
4. marts 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Gospel Choir har gjort et scoop og fået et samarbejde op at stå med sanger, underviser og musikcoach, den konservatorieuddannede Lise Nees og det samarbejde varer foreløbig indtil påske.

Koret søger ny dirigent, fordi den tidligere dirigent gennem knapt 10 år, May Madsen, har valgt at søge nye udfordringer.

”Vi har været smadder heldige at lande en aftale med den meget travle og meget benyttede Lise Nees siger korets formand Malene Christensen. Det er tanken, at Lise Nees i foråret skal arbejde med koret. Primært videreudvikle og forfine sange, sangteknikker og performance.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sønderborg Gospel Choir, forventer meget af det kommende samarbejde”, siger korets næstformand Arne Vermehren i en pressemeddelelse.

Et vigtigt kendetegn ved Sønderborg gospel Choir er, at det ikke er tilknyttet en fast kirke og det har flere end 24 år på bagen.

Koret har i de seneste mange år været en fast bestanddel i Sønderborgs kulturliv. F.eks. til Sønderborgs kulturnat med fyldt koncertsal i Riddersalen på Sønderborg Slot.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Sydtrafik skifter snart over til sommerkøreplanen

18. juni 2024 Erhverv

Søndag den 30. juni er første dag med ændrede køreplaner for alle Sydtrafiks busser, der har tradition for at introducere nye køreplaner den sidste søndag i juni. I år sker der en del ændringer og i Sønderborg Kommune er det lokalruterne, du skal holde øje med. Den gratis turistrute på Als 709 får en lille […]

Læs mere...