Sønderborg Gospel Choir vil lære meget mere af konservatorieuddannet coach

4. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborg Gospel Choir har gjort et scoop og fået et samarbejde op at stå med sanger, underviser og musikcoach, den konservatorieuddannede Lise Nees og det samarbejde varer foreløbig indtil påske.

Koret søger ny dirigent, fordi den tidligere dirigent gennem knapt 10 år, May Madsen, har valgt at søge nye udfordringer.

”Vi har været smadder heldige at lande en aftale med den meget travle og meget benyttede Lise Nees siger korets formand Malene Christensen. Det er tanken, at Lise Nees i foråret skal arbejde med koret. Primært videreudvikle og forfine sange, sangteknikker og performance.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sønderborg Gospel Choir, forventer meget af det kommende samarbejde”, siger korets næstformand Arne Vermehren i en pressemeddelelse.

Et vigtigt kendetegn ved Sønderborg gospel Choir er, at det ikke er tilknyttet en fast kirke og det har flere end 24 år på bagen.

Koret har i de seneste mange år været en fast bestanddel i Sønderborgs kulturliv. F.eks. til Sønderborgs kulturnat med fyldt koncertsal i Riddersalen på Sønderborg Slot.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...