Sønderborg Handel advarer imod ensrettede veje

5. november 2014 Erhverv

I Sønderborg Handel er der enighed om, at det er en dårlig idé, hvis kommunen ensretter nogle af vejene i Sønderborg midtby. I forbindelse med åbningen af Borgen, blev de planer prøvet af og resultatet stod lysende klart.

Ensretningen af bl.a. Løngang var ikke en succes tidligere - og bliver det heller ikke næste gang.

Ensretningen af bl.a. Løngang var ikke en succes tidligere – og bliver det heller ikke næste gang.

“Det var slet ikke nogen god idé, så det vil Sønderborg Handel fraråde kommunen at gentage”, siger formanden for foreningen, Morten Vestergaard til SønderborgNyt. Han forklarer, at når trafikomlægningen ikke gavnede nogen sidste gang, så er der ingen grund til at tro, at det vil gavne at gentage det.

Kommunen overvejer også at nedlægge en del af p-pladserne på Rønhaveplads og Vingaarden.

Morten Vestergaard er klar til at snakke p-pladser med Sønderborg Kommune.

Morten Vestergaard er klar til at snakke p-pladser med Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis der så kan laves p-pladser ved Reimarskolen eller andet sted tæt ved, så er det en spændende tanke. Vi er bare nødt til at sige, at butikkerne har brug for p-pladser”, siger Morten Vestergaard, underdirektør i Broager Sparekasse og formand for Sønderborg Handel.

“Ideen med at flytte skøjtebanen ind på Rønhaveplads er alletiders, men alligevel er vi nødt til at sige, at når der nedlægges p-pladser, så skal der laves andre pladser tæt på”, siger formanden.

Butikkernes åbningstider

Artiklen fortsætter under annoncen

“JydskeVestkysten skriver, der er stor splittelse i Sønderborg Handel og det kan jeg kun afvise på det skarpeste. Vi er enige om, at p-pladser, der nedlægges, skal erstattes af nye i nærheden og vi er enige om, at der ikke skal ensrettes. Vi er også enige om, at andre ting i den store plan fra kommunen er spændende”, siger Morten Vestergaard.

“Vi har til gengæld lidt svært ved at blive enige om butikkernes åbningstider på lørdage. Nogle vil holde åbent til klokken 15, mens andre vil lukke en time tidligere”, siger Morten Vestergaard. Og den uenighed vil han på ingen måde kalde : Stor splittelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...