Sønderborg Handel: Kunderne skal kunne komme let til butikkerne

17. oktober 2014 Uncategorized
jens bachmann

Jens Bachmann, feelgood.-manager i Sønderborg Handel.

“Der skal være parkeringspladser nok”.

Så enkelt udtrykker Jens Bachmann, der er såkaldt feelgood-manager i Sønderborg Handel, sin holdning til, hvad en kommende byplan som minimum skal indholde, når der tales om bilisters muligheder i Sønderborg i fremtiden. Men, understreger han, problematikken er mere nuanceret end som så:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har et medlemsmøde senere på måneden og et bestyrelsesmøde den 4. november, hvor byplanen er eneste punkt på dagsordenen. Først derefter melder Sønderborg Handel sin officielle  holdning ud. Men jeg kan godt sige, at for os er det vigtige fokus, at der skabes liv i trekanten mellem Rådhustorvet, Apotekerhaven og Rønhaveplads. Her skal folk kunne bevæge sig rundt og opleve byen”, siger Jens Bachmann.

“Om det betyder, at der eventuelt skal nedlægges parkeringspladser, ja, det vil indgå i en vurdering af, hvad vi så får i stedet – sagt på en anden måde: What’s in it for us (hvad får vi ud af det, red.)”, siger Jens Bachmann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om planens forslag om at åbne bagfacader til forretningerne i Gågaden siger han, at det er tanker, kommunen ikke har præsenteret Sønderborg Handel for:

“Men vores interesse er selvfølgelig, at kunderne kan komme tæt på vore butikker, og det skal være lette at komme til forretningerne. Men igen: Vi vil gå ind og vurdere, hvad virkningerne af færre parkeringspladser og flere aktiviteter, der skaber liv i byen, betyder”, siger feelgood-manageren.

Læs mere om planen HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...