Sønderborg Jazz Club: Fantastiske Eivør optræder med Ginman

30. oktober 2014 Kultur

Søndag den 9. november klokken 15 begynder en aldeles fortryllende koncert med Eivør og det er Sønderborg Jazz Club, der har fornøjelsen af at være vært for den fantastiske sangerinde.eivør

Denne gang har Eivør sin musikalske makker, Lennart Ginman med til Sønderborg.

Klik på billedet og se endnu flere fra Eivørs seneste koncert i Sønderborghus. Foto: Ole Kæhler

Klik på billedet og se endnu flere fra Eivørs seneste koncert i Sønderborghus. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Eivør & Ginman er samtidsmusik, eftertænksom vokaljazz og improvisationer tilsat en knivspids David Lynch. Projektet blev startet for få år siden af den unge færøerske sangerinde Eivør Pálsdóttir og den anerkendte kontrabassist Lennart Ginman.

Den gennemgående tone i musikken er mørk, underspillet, filmisk og ind imellem ligefrem romantisk og dramatisk. Den nordiske melankoli er en væsentlig del af den musikalske bagage, som de begge har med sig. Eivør via sin færøske baggrund og Ginman qua sin finske.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eivør har tidligere fortalt om sin første optræden i Danmark, hvor det også var et jazz-arrangement, hun deltog i.

“I salen var klubbens bestyrelse og så en enkelt gæst”, siger Eivør. Desværre var gæsten så fuld, at han endte med at blive vist ud.

I dag kan Eivør – om nogen – fastholde publikum og det kan du få bekræftet, når du sætter dig tilrette i Sønderborghus’ Teatersal den 9. november.

Til denne koncert kan der købes billetter med Politiken Plusrabat.
Læs mere og køb via www.politiken.dk/plus

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...