Sønderborg Jazzclub har inviteret Nancy Harms – en varm stemme i vinterjazzen

21. februar 2018 Kultur

Sønderborg Jazzclub holder varmen i vinterjazzen med Nancy Harms. Nancy Harms er født og opvokset i Minnesota, men har siden sin opvækst forfulgt sine musikalske drømme og er i dag bosat i New York.

På søndag kl. 15 står hun på scenen i Sønderborghus.

I 2009 udgav sangerinden albummet “In The Indigo” og i 2012 udsendte hun “Dreams In Apartments”, der fik de amerikanske anmeldere til at overgive sig til den mystiske sangerinde fra Minnesota, skriver Sønderborg Jazzclub i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nancy Harms forløser Ellingtons finurlige og romantiske sange på sublim vis. Og det er dette på én gang fløjlsbårne, smukt melankolske og dynamiske univers, som er blevet Nancy Harms’ musikalske styrke og internationale trademark.

Entreen er  120 kroner i forsalg og 140 kroner ved indgangen. Jazzklubbens medlemmer kommer som altid ind for 80 kroner, mens studerende betaler 50 kroner.

Køb din billet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Kultur, Sønderborg

Julebingo, spildesign for børn og julequiz – alt på Æ Bræt

30. november 2021 Kultur

På brætspilscafeen i Sønderborg er der skrevet flere ting i arrangementskaldenderen her i decenber – og allerede på søndag inviteres der til julebingo klokken 19. “Det koster 25 kroner for en plade og præmierne er fra byens forretninger og restauranter”, siger medejer af brætspilscafeen, Helle Keller Lund, til SønderborgNYT. Inden da – og det er […]

Læs mere...