Sønderborg Jazzclub har inviteret Nancy Harms – en varm stemme i vinterjazzen

21. februar 2018 Kultur

Sønderborg Jazzclub holder varmen i vinterjazzen med Nancy Harms. Nancy Harms er født og opvokset i Minnesota, men har siden sin opvækst forfulgt sine musikalske drømme og er i dag bosat i New York.

På søndag kl. 15 står hun på scenen i Sønderborghus.

I 2009 udgav sangerinden albummet “In The Indigo” og i 2012 udsendte hun “Dreams In Apartments”, der fik de amerikanske anmeldere til at overgive sig til den mystiske sangerinde fra Minnesota, skriver Sønderborg Jazzclub i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nancy Harms forløser Ellingtons finurlige og romantiske sange på sublim vis. Og det er dette på én gang fløjlsbårne, smukt melankolske og dynamiske univers, som er blevet Nancy Harms’ musikalske styrke og internationale trademark.

Entreen er  120 kroner i forsalg og 140 kroner ved indgangen. Jazzklubbens medlemmer kommer som altid ind for 80 kroner, mens studerende betaler 50 kroner.

Køb din billet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...