Sønderborg Jazzclub: Poul Dissing med New Jungle Orchestra

24. september 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Det er en lidt usædvanlig konstellation, der gæster Sønderborg Jazzclub ved den næste koncert, der finder sted søndag den 2. oktober på Sønderborghus. Det er nemlig elskede/hadede sanger Povl Dissing, der ved koncerten akkompagneres af New Jungle Orchestra, skriver Sønderborg Jazzclub i en pressemeddelelse.

Pressefoto.” width=”300″ height=”200″ /> New Jungle Orchestra. Pressefoto.

De fleste forbinder Povl Dissing med digteren og pianisten Benny Andersen og dennes mange underfundige og kloge tekster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men Povl Dissing har også en anden side. Tilbage i 1987 kom det første samarbejde i stand med guitaristen Pierre Dørge og hans New Jungle Orchestra. Et samarbejde som i 1997 udviklede sig til indspilningen af en plade.

Nu er de gået sammen igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sket ved en nytårskoncert her ved årsskiftet 2015. Det blev en succes og er nu fulgt op af en turné, der også bringer dem til Sønderborg.

Sammen leger orkestret og Povl Dissing med danske sange fra de seneste hundrede år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra Johannes v. Jensen over Vagn Lundbye til C. V. Jørgensen. Og alt iklædes jazzede rytmer.

Der er tilsyneladende mange, der ikke føler sig fremmede over for konstellationen Dissing New Jungle Orchestra, for der er allerede solgt et pænt antal billetter i forsalg.

Koncerten er som altid en matinékoncert med start klokken 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetpriserne er 120 kroner i forsalg, 140 kroner ved døren, 80 kroner for medlemmer af jazzklubben og kroner for studerende med studiekort.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...