Sønderborg Jazzclub: Poul Dissing med New Jungle Orchestra

24. september 2016 Kultur

Det er en lidt usædvanlig konstellation, der gæster Sønderborg Jazzclub ved den næste koncert, der finder sted søndag den 2. oktober på Sønderborghus. Det er nemlig elskede/hadede sanger Povl Dissing, der ved koncerten akkompagneres af New Jungle Orchestra, skriver Sønderborg Jazzclub i en pressemeddelelse.

De fleste forbinder Povl Dissing med digteren og pianisten Benny Andersen og dennes mange underfundige og kloge tekster. Men Povl Dissing har også en anden side. Tilbage i 1987 kom det første samarbejde i stand med guitaristen Pierre Dørge og hans New Jungle Orchestra. Et samarbejde som i 1997 udviklede sig til indspilningen af en plade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er de gået sammen igen. Det sket ved en nytårskoncert her ved årsskiftet 2015. Det blev en succes og er nu fulgt op af en turné, der også bringer dem til Sønderborg.

Sammen leger orkestret og Povl Dissing med danske sange fra de seneste hundrede år. Fra Johannes v. Jensen over Vagn Lundbye til C. V. Jørgensen. Og alt iklædes jazzede rytmer.

Der er tilsyneladende mange, der ikke føler sig fremmede over for konstellationen Dissing New Jungle Orchestra, for der er allerede solgt et pænt antal billetter i forsalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten er som altid en matinékoncert med start klokken 15. Billetpriserne er 120 kroner i forsalg, 140 kroner ved døren, 80 kroner for medlemmer af jazzklubben og kroner for studerende med studiekort.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...