Sønderborg kan noget, andre ikke kan

4. november 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Sønderborg er drevet af ildsjæle og begejstring, og Sønderborg er allerede i dag førende på grøn opstilling og har fokus på ny teknologi og naturvidenskab.

ProjectZero har spredt de bæredygtige tanker vidt omkring.

ProjectZero har spredt de bæredygtige tanker vidt omkring.

Derfor stikker Sønderborg Kommune af fra andre kommuner og får dukserollen i projektet DK2050, hvor ti kommuner, fire ministerier, tre regioner, fonde og private virksomheder er gået sammen med Dansk Arkitektur Center for at tænke nyt og opstille konkrete scenarier for, hvordan vi kan bo og leve bæredygtigt i 2050.

Kommunerne og regionerne er blevet placeret i fire forskellige scenarier, Sønderborg i ”Grøn Guerilla”.

Det er et fremtidsscenarie, hvor det ikke er lykkedes at skabe stærke klimaaftaler, hverken for staten eller internationalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alligevel har Sønderborg opnået 100 procent CO2-neutralitet, fordi borgere og virksomheder har taget sagen i egen hånd.

Det vil være enestående, og det vil gøre Sønderborg til et attraktivt område, hvor det ellers er hovedstaden, der suger ressourcerne til sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...