Sønderborg Klatreklub nu klar til DM – med helt ny klatrevæg

21. oktober 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg klatreklub har i mange år drømt om at afholde DM i klatring. Men det kræver en klatrevæg med en vis konstruktion. Noget som klubben ikke tidligere har haft. Men i starten af 2017 gik drømmen i opfyldelse, da klubben fik rejst midler til at rekonstruere noget af den eksisterende væg.

I samarbejde med det aarhusianske firma, Gubbies, som er specialister i design og konstruktion af klatrevægge, fik Sønderbog Klatreklub designet og bygget en ny klatrevæg, som gør det muligt for klubben at afholde DM. Den nye væg er 11 meter høj og har et udhæng på 6 meter. Desuden er væggen mere fleksibel og giver mulighed for forskellige klatreruter med forskellige bevægelser. Så der skal nok blive masser af udfordringer til deltagerne, når Sønderborg Klatreklub, den 28. oktober, for første gang er værter for DM.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom væggen i første omgang skal bruges til DM, så håber Sønderborg Klatreklub, at den nye væg vil give deres medlemmer en masse nye klatreudfordringer og i øvrigt være med til at tiltrække flere nye medlemmer til klubben og til klatremiljøet generelt.

”Vi vil gerne tiltrække endnu flere nye medlemmer til klubben. Vi vil gerne vise at klatring er et super fedt alternativ til det gængse fitness abonnent og at vi faktisk har nogle af de bedste faciliteter her i Sønderborg. Det håber vi at DM kan være med til at vise” , siger klatreformand Allan Juhl Kristensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Klatreklub vil gerne invitere alle interesserede til at kigge forbi Humlehøjhallernes hal 2 den 28 oktober fra kl. 12.

Der er gratis adgang for alle og der kan købes kaffe og kage.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...