Sønderborg Kommune byder to nye chefer velkommen

3. december 2015 Erhverv

Forvaltningen Land, By & Kultur kan nu offentliggøre ansættelsen af to nye chefer, som skal stå i spidsen for områderne Plan & Myndighed og Kultur & Fritid.

“Vi glæder os til at komme i gang med de nye udfordringer og arbejdsopgaver, der ligger i omstruktureringen af forvaltningen”, siger Inge Olsen, direktør for Land, By & Kultur.

Ny chef for Kultur & Fritid

Nicolai Dupont Heidemann er ny Kulturchef i Sønderborg.

Nicolai Dupont Heidemann er ny Kulturchef i Sønderborg.

Vi byder velkommen til Nicolai Dupont Heidemann, der 1.januar tiltræder som Kultur- og Fritidschef. Nicolai

Dupont Heidemanns ansvarsområder bliver Kultur- & Fritidsafdelingen, Biblioteket, Musikskolen samt Landdistriktskoordinatoren og Ungekoordinatoren.

“Med ansættelsen af Nicolai Dupont Heidemann får Kultur & Fritid en erfaren chef inden for ledelse og forandringsprojekter, hvilket er en styrke i forhold til den nye reorganisering, der jo netop har til formål at styrke samarbejdet på tværs af forvaltningen”, siger Inge Olseni en pressemeddelelse.

 

 

Ny chef for Plan & Myndighed

Fra årsskiftet er Pernille Møller Nielsen ansat i Sønderborg Kommune som ny Plan- og Myndighedschef. Hun får afdelingerne Byg & Bolig, Virksomhed, By & Landskab og Vand & Miljø inden for sit chefområde

Pernille Møller Nielsen.

Pernille Møller Nielsen.

Pernille kommer fra en stilling som leder af Plan og Byggeri i Guldborgsund Kommune.

“Med valget af Pernille Møller Nielsen får Plan & Myndighed en chef med bred erfaring inden for tværkommunale og tværfaglige projekter og samarbejder”, siger Inge Olsen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk