Sønderborg-kvinde skrev sig højt op på bestsellerlisten i første forsøg

8. april 2017 Kultur

Anne Mette Hancock debuterede for godt en uge siden med sin krimi: Ligblomsten og lige nu ligger hun nummer seks på bestsellerlisten for krimier.

Anne Mette Hancock og Allan Breckling hos Arnold Busck.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er utroligt flot gået af en ny forfatter”, siger Allan Breckling fra Brecklings Bogcafé, som selvfølgelig er i gang med at finde en dato, hvor det nye stjerneskud kan besøge Bogcafeen.

“Ideen til bogen kom bare lige ud af det blå. Jeg var med familien på ferie sydpå, hvor en kvinde og jeg kom til at kigge på hinanden i en café. Der var som om vi kendte hinanden og det gjorde, jeg tænkte, hvordan det mon er at være på flugt og så pludselig blive genkendt”, siger Anne Mette Hancock til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjemme fra ferie gik Anne Mette Hancock i gang med at skrive på bogen, men den landede hurtigt i skuffen igen.

“Fire år senere tog jeg den frem igen – og min mand foreslog jeg sagde jobbet op og så ellers bare skrev løs”, siger bestsellerforfatteren. Åbenbart var det lige dét, der skulle til.

“Det forpligter jo, når man kan skrive fuldtids og det var jo en stor gestus fra min mand”, siger Anne Mette Hancock.

Krimiforfatteren, som er fra Sønderborg-området, har altid foretrukket at læse krimier og historiske bøger – og gerne biografier.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har en journalistuddannelse, men jeg synes, det begrænsede mig meget, jeg skulle holde mig til fakta”, siger Anne Mette Hancock, der lørdag besøgte boghandlen i Gråsten og også Arnold Busck i Sønderborg, hvor der blev hilst på barndomsvenner og signeret bøger.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...