Sønderborg Lufthavn: Flensborg elsker dig

28. juli 2016 Erhverv

Når passagerer, der skal flyve til eller fra Sønderborg Lufthavn, i den kommende tid ankommer til lufthavnen, vil noget af det første, de bemærker, være et stort flot banner med teksten “Flensborg elsker dig” hængt op på kontroltårnet.IMG_0404

Banneret er en del af en stor markedsføringskampagne, der skal gøre publikum opmærksom på det væld af tilbud og oplevelser, som området omkring Flensborg Fjord tilbyder.

Alsie Express og Sønderborg Lufthavn er sammen med et stort antal virksomheder med i kampagnen ”An der schönsten Förde der Welt”.

“Vi håber kampagnen kan hjælpe både Alsie Express og Sønderborg Lufthavn til at blive mere kendt i det nordtyske område, og gennem en målrettet indsats få gjort borgerne opmærksom på, at der blot er en times effektiv transporttid mellem Flensborg og København”, siger adm.

Artiklen fortsætter under annoncen

direktør Lone Koch i en pressemeddelelse.

“Det er vigtigt at deltage i grænseoverskridende aktiviteter, fordi vi sammen har så mange flere muligheder at tilbyde, end hvis vi udelukkende fokuserer på den ene side af landegrænsen”.

I kampagneperioden vil Alsie Express’ stewardesser og Sønderborg Lufthavns check-in personale tilbyde passagererne et hjerteformet stykke chokolade og en folder, hvori der informeres om aktiviteten.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...