Sønderborg Lufthavn: Flensborg elsker dig

28. juli 2016 Erhverv

Når passagerer, der skal flyve til eller fra Sønderborg Lufthavn, i den kommende tid ankommer til lufthavnen, vil noget af det første, de bemærker, være et stort flot banner med teksten “Flensborg elsker dig” hængt op på kontroltårnet.IMG_0404

Banneret er en del af en stor markedsføringskampagne, der skal gøre publikum opmærksom på det væld af tilbud og oplevelser, som området omkring Flensborg Fjord tilbyder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsie Express og Sønderborg Lufthavn er sammen med et stort antal virksomheder med i kampagnen ”An der schönsten Förde der Welt”.

“Vi håber kampagnen kan hjælpe både Alsie Express og Sønderborg Lufthavn til at blive mere kendt i det nordtyske område, og gennem en målrettet indsats få gjort borgerne opmærksom på, at der blot er en times effektiv transporttid mellem Flensborg og København”, siger adm. direktør Lone Koch i en pressemeddelelse.

“Det er vigtigt at deltage i grænseoverskridende aktiviteter, fordi vi sammen har så mange flere muligheder at tilbyde, end hvis vi udelukkende fokuserer på den ene side af landegrænsen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I kampagneperioden vil Alsie Express’ stewardesser og Sønderborg Lufthavns check-in personale tilbyde passagererne et hjerteformet stykke chokolade og en folder, hvori der informeres om aktiviteten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...