Sønderborg med i foreningen bag FolkBaltica

23. oktober 2014 Kultur

Tirsdag sagde Flensborgs hovedudvalg ja til at gå med i foreningen bag den grænseoverskridende musikfestival Folk Baltica. Onsdag lød det samme svar fra økonomiudvalget i Sønderborg Kommune, skriver Flensborg Avis.musik6

Dermed er to af de vigtige parter i foreningen bag Folk Baltica på plads, og det var en tilfreds kulturudvalgsformand, Charlotte Riis Engelbrecht, der onsdag refererede fra eftermiddagens udvalgsmøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er rigtig glade for Folk Baltica og de mange koncerter, der er i Sønderborg og omegn, og ser frem til fortsat at bakke op om musikfestivalen og til at være en fast partner i foreningen”, sagde udvalgsformanden til avisen.

Sønderborg Kommune har siden 2007 haft et samarbejde med Folk Baltica festivalen, og selv om mange koncerter afvikles i det sydslesvigske, er der koncerter i det sønderjyske.

Blandt andet var åbningskoncerten i år lagt i Alsion, men også slottet lagde scene til musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...