Sønderborg med i foreningen bag FolkBaltica

23. oktober 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag sagde Flensborgs hovedudvalg ja til at gå med i foreningen bag den grænseoverskridende musikfestival Folk Baltica. Onsdag lød det samme svar fra økonomiudvalget i Sønderborg Kommune, skriver Flensborg Avis.musik6

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed er to af de vigtige parter i foreningen bag Folk Baltica på plads, og det var en tilfreds kulturudvalgsformand, Charlotte Riis Engelbrecht, der onsdag refererede fra eftermiddagens udvalgsmøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er rigtig glade for Folk Baltica og de mange koncerter, der er i Sønderborg og omegn, og ser frem til fortsat at bakke op om musikfestivalen og til at være en fast partner i foreningen”, sagde udvalgsformanden til avisen.

Sønderborg Kommune har siden 2007 haft et samarbejde med Folk Baltica festivalen, og selv om mange koncerter afvikles i det sydslesvigske, er der koncerter i det sønderjyske.

Blandt andet var åbningskoncerten i år lagt i Alsion, men også slottet lagde scene til musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...