Sønderborg med i foreningen bag FolkBaltica

23. oktober 2014 Kultur

Tirsdag sagde Flensborgs hovedudvalg ja til at gå med i foreningen bag den grænseoverskridende musikfestival Folk Baltica. Onsdag lød det samme svar fra økonomiudvalget i Sønderborg Kommune, skriver Flensborg Avis.musik6

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed er to af de vigtige parter i foreningen bag Folk Baltica på plads, og det var en tilfreds kulturudvalgsformand, Charlotte Riis Engelbrecht, der onsdag refererede fra eftermiddagens udvalgsmøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er rigtig glade for Folk Baltica og de mange koncerter, der er i Sønderborg og omegn, og ser frem til fortsat at bakke op om musikfestivalen og til at være en fast partner i foreningen”, sagde udvalgsformanden til avisen.

Sønderborg Kommune har siden 2007 haft et samarbejde med Folk Baltica festivalen, og selv om mange koncerter afvikles i det sydslesvigske, er der koncerter i det sønderjyske.

Blandt andet var åbningskoncerten i år lagt i Alsion, men også slottet lagde scene til musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Sønderborg, Debat

Debat: SF-medlem er træt af dårlig belægning i gågaden, Sdr. Havnegade og på Strandpromenaden

22. marts 2023 Sønderborg

Erik Bach, medlem i SF, Sydals, skriver: Der tegner sig et billede af Sønderborgs veje. Hvad sker der lige? Kører man over Dybbøl ligger chaustenene som hø og hakkelse. Det kunne man have gjort bedre. Så tager man Sdr. Havnegade. Her flyder chaustenene, når det er højvande. Her ville brosten være bedre. Så tager man […]

Læs mere...