Sønderborg-musikere viser paletten frem

14. november 2015 Kultur

Lørdag formiddag blev der taget hul på en række koncerter, hvor de enkelte orkestre blot havde 25 minutter, som

Niels Præstholm opfordrer os til at hyre rigtige og levende musikere, når vi skal feste.

Niels Præstholm opfordrer os til at hyre rigtige og levende musikere, når vi skal feste.

Artiklen fortsætter under annoncen

skulle give tilskuerne en idé om, hvad det er, man får pengene, når man hyrer dem.

“Der er så mange virkeligt dygtige, professionelle musikere i Sønderborg, så I skulle tage at bestille levende musik, når I skal holde fester”, siger Niels Præstholm, der er formand for Dansk Musiker Forbund i Sønderborg.

Og netop for at vise, man kan hyre musik til en hvilken som helst anledning, så var der Soup, Steak & Ice med covernumre fra popscenerne og også Cristina Ana, der sange opera.

“Det er fint at være med her. Men jeg mangler bestemt ikke at få noget i min kalender”, siger Cristina Ana til SønderborgNYT.

Efter en lang række musiknumre og stykker i alverdens genrer, blev der rundet af med Thomas Eje, der var sammen med Ensemble Syd.

“Jeg er begyndt at spille violin og kan med bestemthed sige, at når man skal lære det, så lider man for kunsten. Det har jeg gjort i lang tid og nu er det jeres tur”, siger Thomas Eje.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...