Sønderborg Musikforening er klar med sæson-programmet

8. september 2016 Kultur

Nu varer det ikke længe inden Sønderborg Musikforening åbner dørene til Riddersalen på slottet for at byde velkommen til en ny sæson!

Det er Musikforeningens 97. sæson og den har hele seks spændende koncerter på programmet.

Den første koncert finder sted lørdag den 10. september med to – kun 20-årige – musikere, som allerede har tilegnet sig en enorm kunnen. Jonathan Swensen på cello og Elias Holm på klaver spiller værker af bl.a. Robert Schumann og de to franske komponister Claude Debussy og César Franck.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 8. oktober er oboen i centrum. Eva Steinaa, som af mange er kendt for sin medvirken i Sønderjyllands Symfoniorkester spiller sammen med den bulgarske pianist Galya Kolarova værker af komponister fra den klassiske og romantiske periode.

Musikforeningen har sammen med Sønderborg Jazzclub engageret to jazzkoryfæer. Til koncerten den 5. november sætter Michael Sunding, klaver, og Mads Vinding, bas, komponisten Carl Nielsens sange i centrum.

I det nye år kan man den 4. februar have glæden af at høre Violonbanden, det danske kammerensemble, som bl.a. er kendt for musikken på Rosenborg Slot. Den 18. marts et genhør med Vlach Quartet Prag, og sæsonen slutter den 8. april med det verdenskendte barokensemble Concerto Köln, som for tredje gang gæster Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle koncerterne spilles på lørdage kl. 16 i Riddersalen på Sønderborg Slot.

Musikforeningens sæsonprogram ligger fremme mange steder rundt i byen, f.eks. på biblioteket, turistbureauet og skoler. Man kan også få et eksemplar ved henvendelse på tlf.7444 0423 eller hente flere oplysninger om de enkelte koncerter på www.soenderborgmusikforening.dk.

Billetter til koncerterne kan købes ved kassen eller på www.billetten.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk