Sønderborg Musikråd står bag to koncerter

7. juli 2019 Kultur

På lørdag klokken 12 er der musikcafé på Fox&Hounds i Store Rådhusgade og også kl. 13 i Penny Lane-teltet på Ringriderpladsen, skriver Sønderborg Musikråd.

Den weekend kan du både nyde hyggelig folk-musik til din frokost på Fox&Hounds og svinge træbenet til festlig jazz i Penny Lane-teltet på Ringriderpladsen, når Sønderborg Musikråd arrangerer to musikcaféer med de lokale bands; Two or More og Sønderborg Swingservice.

På Fox&Hounds er der masser af hygge og god stemning med musikerne Jesper Gloor og Brian O’Driscoll, der til sammen udgør bandet Two or More, og spiller gode melodier og folkelige sange.

Begge musikere er kendte i Sønderborgområdet, og Brian løber altid foran med sin initiativrigdom og gejst til at sætte store musikprojekter i søen, senest kan nævnes festivalen i Rinkenæs, Back to the Roots.

Musik i teltet

Sønderborg Swingservice spiller lørdag klokken 13 i Penne Lane-Teltet på Ringriderpladsen med ingen ringere end den kendte københavnske jazzviolinist, Kristian Jørgensen, som solist.

Sønderborg Swingservice opstod, da pianisten Ulrik Spang-Hanssen flyttede til Sønderborg for fem år siden og sluttede sig til mesterbassisten Niels Præstholm, der boede her i forvejen. De har suppleret sig med trommeslageren Anders Senderovitz.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...