Sønderborg Pipes & Drums vil være mere attraktive

13. november 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

I den kommende weekend får Sønderborg besøg af toppen på verdensplan indenfor skotske piber og trommer. Sønderborg Pipes and Drums pipesgennemfører en workshop, der skal bringe bandets musikalske kunnen et godt skridt videre frem mod det ønskede, ambitiøse musikalske niveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til det formål er tilkaldt fire verdensberømte skotske instruktører, der gennem weekenden formidler inspiration, viden og praktiske færdigheder :

Pipe Instructor – Craig Munro, Drum Major – Billy Jordan, Bass & Tenor – Instructor Georg Murdoch plus Snare Drum Instructor – Paul Brown.

”Sønderborg Pipes and Drums er efter flere end 10 år et veletableret band med over 20 pipers og mere end 10 drummers på tre forskellige trommeinstrumenter. Vi gør nu den store investering i workshoppen for at bevæge os frem mod forreste række i Nordeuropa. Det er ambitionen at blive tilkaldt for at optræde ved flere større arrangementer – byfester, sportsstævner, begivenheder i både offentlige institutioner og virksomheder osv Vi skal simpelthen være attraktive – også uden for Sønderjylland”, siger Knud A. Sveistrup, der tiltrådte som eksternt medlem og formand for bestyrelsen i september.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bandet spiller ikke alene flot musik – det formidler også fortællingen om den dramatiske skotske historie gennem piber og trommer. Derfor er den enkelte musiker dedikeret til opgaven – det er nærmest en livsstil og passion”, tilføjer Knud A. Sveistrup.

Weekendens workshop er også optakt til forberedelse af det kommende års program, hvor bandet bl.a. optræder til sønderjyske byfester og ringriderfester. Også musikere fra andre pipes & drums bands fra hele landet og Nordtyskland deltager i workshoppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...