Sønderborg Roklub står klar med super gode lopper til de hurtige

27. august 2020 Sønderborg

Lørdag den 5. september holder Sønderborg Roklub et loppemarked på adressen Surlykke nummer 3 og det er i tidsrummet mellem klokken 10 og 16. Du kan for eksempel finde antikke og gamle møbler, malerier og meget andet.

“Mange af de ting, vi gerne vil sælge er virkeligt gode og dem har vi fået fra medlemmer af roklubben og også fra andre, som gerne vil støtte os”, siger formand Jørn Rasmussen til SønderborgNYT. Og Sønderborg Roklub kan sagtens bruge flere penge.

“Vi er i gang med at bygge om for 4,5 millioner kroner og der kommer jo altid et eller andet uforudset, som vi også skal betale for”, siger sekretær Birte Rasmussen. Roklubben får nyt undervisningslokale og nyt træningslokale og resten af huset bliver frisket op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig er der håndværkere i huset – men der er også rigtigt mange af roerne, som giver en hånd med.

“Siden årsskiftet har roklubben næsten ligget stille og vi har faktisk fået flere medlemmer”, siger Jørn Rasmussen og tilføjer, at det virkeligt er dejligt at opleve, at mange medlemmer trækker i arbejdstøjet og giver en hånd med undervejs i byggeriet.

Roklubben regner med, at det er slut med at have håndværkere fra november.

“Der skal alt gerne være færdig, så vi kan skifte fra ‘arbejdsliv’ til foreningsliv”, siger Jørn Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og lørdag den 5. september skal de sælge ‘lopper’, kaffe, kage med videre på Surlykke, der ligger lige op til Feddet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...