Sønderborg Runners har haft gang i løbesko og venskaber i tæt på to år

5. oktober 2020 Sønderborg

Det er tæt på at være to år siden Camilla Pedersen satte gang i Sønderborg Runners, som er meget mere end et motions fællesskab. Det er blevet til et fællesskab, hvor venskaber mødes på kryds og tværs og de er kommet godt igen efter Danmarks nedlukning.

“Vores fællesskab er ikke en forening. Altså er det gratis at være med og der er heller ikke nogen forpligtelse om, at man skal troppe op hver gang. Kommer du, så er det fint – og gør du ikke, så er det helt i orden”, siger initiativtageren, Camilla Pedersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når man skal løbe eller gå sammen med andre, så er der også hygge og fællesskab – og det kan gøre det lettere at finde løbeskoene eller traveskoene frem den ene gang efter den anden.

“Selv løber jeg, fordi jeg godt kan li’ både at løbe og være ude. Og så er det jo herligt at gøre det sammen med andre”, siger Camilla Pedersen til SønderborgNYT.

65 med i begyndergruppe

“Vi oplevede at gå fra at der var cirka 65 som mødte op til begyndertræning og så måtte vi pludselig lukke det hele ned fra den ene dag til den anden, blive mere digitale, motivere på en ny måde og vi kom ud på den anden side med flere medlemmer end før nedlukningen”, siger Camilla Pedersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu Sønderborg Runners i gang med nye forhold og nye restriktioner at forholde sig til.

“Alt det kan kun lade sig gøre, hvis der er ildsjæle og medlemmer som gør det til noget sjovt og spændende og noget man har lyst til uge efter uge – også selvom det er motion, det omhandler om”, siger Camilla Pedersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...