Sønderborg: Glade børnehavebørn sang og sprællede i biblioteket

7. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Mandag og tirsdag var Nienke Kantzler tilbage i Sønderborg, hvor hun lavede det, som kaldes spræl og sang med børnehavebørn.

Mandag var hun på biblioteket i Nordborg og tirsdag var det Sønderborgs bibliotek, der var ramme om en stor flok sangglade børn.

“Vi vil gerne have, at flere børn synger og nu skal de have chancen for at gøre det sammen med en rigtig dygtig sangpædagog, Nienke Kantzler, der bor i Esbjerg, men er her fra byen”, siger Mette Rasmussen, som er kunstnerisk leder på Det Sønderjyske Sangcenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, der kommer såkaldte sangbørnehaver.

“Der kommer to af dem næste år. Det er ligesom nogle børnehaver vælger at være skovbørnehaver og komme meget ud i naturen, så får vi sangbørnehaver, hvor der vil blive sunget rigtigt meget”, siger Mette Rasmussen til SønderborgNYT.

At sang spreder glæde, er der ingen tvivl om, når man ser de mange børnehavebørn lære nye sange og sanglege af Nienke Kantzler, der selv har været Statsskoleelev og har sunget med i kor i Sønderborg, inden hun kom på musikkonservatoriet i Esbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mange børnehavepædagoger kan godt li’ at synge med børnene, men via Det Sønderjyske Sangcenter vil vi gerne være med til, at børnene lærer det rigtigt og der kommer flere arrangementer, hvor sangpædagoger som Nienke Kantzler kommer på besøg og lærer fra sig”, siger Mette Rasmussen, der udover sine opgaver i Det Sønderjyske Sangcenter også dirgerer Sønderjysk Pigekor.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...