Sønderborg skal tage imod 114 flere syrere

2. marts 2015 Samfund

Kommunernes Landsforening og regeringen har fastsat hvor mange flygtninge, der skal sendes til de forskellige kommuner i 2015.

I alt skal Syd- og Sønderjylland tage imod 2039 flygtninge i år.

I første omgang skulle Sønderborg tage imod 54 flygtninge, der skal have fast adresse i kommunen, men nu bliver det i stedet 168.

Danmark og Sønderborg er ikke ene om at hjælpe mennesker i nød.

Danmark og Sønderborg er ikke ene om at hjælpe mennesker i nød.

Artiklen fortsætter under annoncen

Syd- og Sønderjylland skulle først byde 660 flygtninge velkommen.

Men efter et år 2014 med rekordmange asylansøgere i Danmark, har KL og regeringen måtte ændre kvoterne, og vores del af landet skal tage imod 1379 flere end først antaget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommuner, der ønsker at modtage flere flygtninge udover den foreløbigt beregnede matematiske kommunekvote, melder dette ind til KL senest den 1. marts 2015.

Herefter vil de foreløbigt beregnede kommunekvoter for de kommuner, der ikke ønsker at modtage flere flygtninge, blive genberegnet og meldt ud inden den 1. april 2015, skriver KL.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...