Sønderborg Slot: Koncert for kor, fløjte og harpe

30. marts 2015 Kultur

Syddansk Universitets Kammerkor under ledelse af dirigenten Saul Zaks giver i april måned 2 forårskoncerter sammen med den israelske fløjtenist Hagar Dagan og den fynske harpespiller Anette Seligmann.

Koncerterne vil i anledning af 150-året for Carl Nielsens fødsel indeholde musik af Carl Nielsen og derudover en række danske sange af  bl. a. H.C. Andersen, Thomas Kingo og J.P. Jacobsen.kor

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten i Sønderborg finder sted lørdag den 11.april 2015. kl. 16.00 på Sønderborg Slot.

Syddansk Universitets Kammerkor består af ca. 20 sangere og har et stort og alsidigt repertoire. I januar 2015 deltog koret således efter invitation af komponisten i uropførelsen i USA af den argentinske komponist Martin Palmeri´s Misa Tango. Koncerten fandt sted i Carnegie Hall i New York.

Desuden gav kammerkoret koncert i en kirke i Brooklyn med samme repertoire, som man får at høre ved de kommende forårskoncerter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så kom og hør en koncert, der begejstrede det New York´ske publikum.

Billetter á kr. 50,- kan købes ved indgangen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...