Sønderborg Sommer Revy har igen fået tre nomineringer – sådan da

25. juli 2016 Kultur

Revyen i Sønderborg er lige sluttet med publikumsfremgang, masser af anmelderstjerner og røde lygter – og som sidste år er der tre nomineringer til revyen ved Revyernes Revy – sådan da.

Revyen er igen i år nomineret i kategorien ‘Årets bedste Revy’ – i skarp konkurrence med Hjørringrevyen og Kerteminderevyen.

Thomas Pakula er igen i år nomineret som ‘Årets Revykomponist’ – og sidste år løb han med prisen.

Han er i konkurrence med Henrik Baloo Andersen fra Hjørringrevyen og Jens Krøyer fra Rottefælderevyen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så er Rasmus Krogsgaard nomineret som ‘Årets Revyforfatter’.

Dog ikke for et nummer fra Sønderborg Sommer Revy, men for hans omskrivninger af et par revyklassikere i Revyperler, skriver Leif Maiobom i en pressemeddelelse.

Det er de fire anmeldere: Anne Middelboe Christensen, Information – Henrik Lyding, JP – Jacob Steen Olsen, Berlingske og Lars Wallenberg, Børsen, der nominerer og i sidste ende bestemmer, hvem der skal modtage de eftertragtede priser.

Revyernes Revy finder sted søndag den 14. august i Cirkusrevyens telt på Dyrehavsbakken, og ved den lejlighed uddeles de fornemme priser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere i august – den 28. – er der så TV Charlies Revy Galla, hvor deres priser uddeles. Der er endnu ikke kommet nomineringer til dette arrangement.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...