Sønderborg Sommer Revy solgte 519 billetter på bare to dage

27. juni 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det går over al forventning med sommerens Når Enden Er Go’ i Sønderborg Sommer Revy og der sælges lystigt ud af alle de ekstra billetter, som fulgte med, da revyholdet meldte ud, at de laver ekstra forestillinger.

“Fra søndag og frem til tirsdag er der solgt 519 billetter og det vil sige, der er knap 1100 tilbage”, siger billetchef Lene Ebbesen til SønderborgNYT.

Det er lettest at få pladser til forestillingerne den 3. og den 4. august og i uge 30.

“Sådan ser det ud lige nu, men hvordan det er om et par dage, kan ingen vide. Det går altså rigtigt stærkt”, siger Lene Ebbesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prikken over i’et

Når du inviterer kæresten, ægtefællen eller en god ven til revy, så skal I forkæles. Sommer Revyen hedder Når Enden Er Go’ – og køkkenpersonale og tjenere vil gøre sig umage for, at starten på Jeres revyaften også bliver go’.

“Nyd smagen af sommer i en skøn buffet eller i en lækker 3-retters menu. Kom og spis med inden forestillingen fra kun 295 kr. pr. kuvert “, siger Comwell-direktør Helle Miang.

Har du allerede hentet dine revybilletter og glemte at reservere et bord, hvor i kan nyde en god middag, så har du stadig mulighed for at bestille bord på Comwell.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ringer til revyens billet-telefon – 7442 8702 – så klarer de venlige damer reservationen for dig.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...