Sønderborg Sommerevy i premiere-konkurrence med Tivoli-Revyen

27. april 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pludselig har Sønderborg Sommerrevy fået premiere-konkurrence af Tivoli-Revyen TAM-TAM, der har rykket deres premiere fra 1. juni til samme premieredag, som Sønderborg Sommerevy har, nemlig 31. maj. Ifølge Tivoli skyldes deres programændring, at Prinsgemalen har stort arrangement i Tivoli 1. juni.

Holdet til Sønderborg Sommerrevy 2014.

Holdet til Sønderborg Sommerrevy 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom brokker sig over Tivoli.

Leif Maibom brokker sig over Tivoli.

Leif Maibom er mere end skuffet over Tivoli i København, der har en liste med premieredatoen på samtlige revyer i hele landet. En liste, der gør, at de på ingen måde står i vejen for hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Tivolis programændring betyder, der er en række kendte mennesker, der vælger at tage til Tivolirevyen i stedet for Sønderborg, men sådan er det og så finder vi nogle andre, siger Sønderborgs revydirektør til Sønderborg Nyt.

– Det store problem er anmelderne, der jo ikke kan være to stedet på en gang, så nu har jeg sendt dem et brev, hvor jeg inviterer dem til at se vores forestilling en dag tidligere, siger Leif Maibom.

Han har indset, at i forhold til København og Tivoli, så bliver Sønderborg og den lokale sommerevy til “lillebror.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt var koordineret

– Tivoli er lige kommet med i Revydirektørforeningen, hvor der netop har været generalforsamling. Her blev der snakket om premieredatoer for os alle og der er lagt lister frem med dem, så Tivolis Edward Carstensen kan ikke have undgået at vide, at han nu har flyttet sin premiere til samme dag som vores, siger Leif Maibom.

Tivoli beklager og kalder det en fodfejl.

– Det giver jeg ikke meget for, siger Leif Maibom, men erkender samtidig, han nok ikke får Tivoli til at rette deres fejl.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg kan ikke gøre noget ved det, men jeg kan brokke mig, siger han.

13. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Gå en tur på Kær og støt julemærkehjemmene

13. april 2024 Sønderborg

Lions Danmark har i årenes løb støttet Julemærkehjemmene med ca. 2,8 millioner kroner og nu inviterer klubberne i Sønderborg Kommune til, at du og alle andre kan møde op den 5. maj og gå 1000 meter, nyde naturen i godt selskab – måske med familien, nogle naboer, kolleger eller venner – og støtte Julemærkehjemmet Fjordmark. […]

Læs mere...