Sønderborg Sommerevy: Køb din billet på mandag

2. oktober 2014 Kultur

Billetsalget til Sønderborg Sommer Revy 2015 starter mandag den 6.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober pr mail: billet@sommerrevy.dk eller direkte fra hjemmesiden www.sommerrevy.dk

Og der er ingen grund til at vente med at bestille, for revyen stiller det absolut skarpeste, sjoveste og mest erfarne revyhold nogensinde.

faelles.jpgTo skønne revykvinder
Lone Rødbroe vender stærkt savnet tilbage til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun var der senest i 2009, og alle husker stadigt hendes smittende humør og skønne udstråling. Og det er der også andre, der har opdaget. Lone har netop modtaget TV Charlies revypris ‘Årets Kvindelige Revykunstner 2014’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og lige ved siden af Lone står et andet top-syngende energibundt: Pernille Schrøder. Hun kommer for første gang til Sønderborg med festlige erfaringer fra bl.a. Cirkusrevyen, Nykøbing F-revyen og Rottefælderevyen.

Tre stærke herrer
At Flemming Jensen og Leif Maibom fortsætter deres samarbejde er nok ikke nogen overraskelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De har i den grad fundet sammen og nyder både at ping-ponge med teksterne, men så sandelig ikke mindst at stå side om side på scenen i Sønderborg. Og nok en skuespiller vender tilbage: Karsten Jansfort kom så og sejrede i revyen i 1998.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så skulle han lige have en lille orlov, der kom til at vare alt for længe, men nu er Karsten tilbage efter sit eksil i revyerne i bl.a. Hjørring, Nykøbing F. og Aarhus. På den musikalske side, er det naturligvis revyens faste kapelmester Thomas Pakula, der igen styrer revykvartetten.

Stjerneinstruktør
Men det er ikke kun på scenen, at revyen præsenterer et stjernehold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til at instruere de garvede kræfter er valget faldet på Mr. Revy – Per Pallesen, der med sine mange års erfaringer i revyerne og på teatrene er den perfekte mand til jobbet.

Danmark fortolket
Der var en gang, da ‘Danmark for folket’ var et slagord for fællesskabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske er fælleskabet visnet lidt, måske er folket forandret, måske er vi mindre for og mere imod, måske, måske måske…
Der er mange ‘måske-er’ – og nu også enkelte moskeer. Vi giver ikke svarerne, men vi lover at kaste et kærligt, humoristisk, satirisk, pjattet, underholdende, og frem for ALT sjovt blik på vores lille danske smørhul under titlen:

logo.jpg

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...