Sønderborg Sommerevy: Køb din billet på mandag

2. oktober 2014 Kultur

Billetsalget til Sønderborg Sommer Revy 2015 starter mandag den 6. oktober pr mail: billet@sommerrevy.dk eller direkte fra hjemmesiden www.sommerrevy.dk

Og der er ingen grund til at vente med at bestille, for revyen stiller det absolut skarpeste, sjoveste og mest erfarne revyhold nogensinde.

faelles.jpgTo skønne revykvinder
Lone Rødbroe vender stærkt savnet tilbage til Sønderborg. Hun var der senest i 2009, og alle husker stadigt hendes smittende humør og skønne udstråling. Og det er der også andre, der har opdaget. Lone har netop modtaget TV Charlies revypris ‘Årets Kvindelige Revykunstner 2014’. Og lige ved siden af Lone står et andet top-syngende energibundt: Pernille Schrøder. Hun kommer for første gang til Sønderborg med festlige erfaringer fra bl.a. Cirkusrevyen, Nykøbing F-revyen og Rottefælderevyen.

Tre stærke herrer
At Flemming Jensen og Leif Maibom fortsætter deres samarbejde er nok ikke nogen overraskelse. De har i den grad fundet sammen og nyder både at ping-ponge med teksterne, men så sandelig ikke mindst at stå side om side på scenen i Sønderborg. Og nok en skuespiller vender tilbage: Karsten Jansfort kom så og sejrede i revyen i 1998. Så skulle han lige have en lille orlov, der kom til at vare alt for længe, men nu er Karsten tilbage efter sit eksil i revyerne i bl.a. Hjørring, Nykøbing F. og Aarhus. På den musikalske side, er det naturligvis revyens faste kapelmester Thomas Pakula, der igen styrer revykvartetten.

Stjerneinstruktør
Men det er ikke kun på scenen, at revyen præsenterer et stjernehold. Til at instruere de garvede kræfter er valget faldet på Mr. Revy – Per Pallesen, der med sine mange års erfaringer i revyerne og på teatrene er den perfekte mand til jobbet.

Danmark fortolket
Der var en gang, da ‘Danmark for folket’ var et slagord for fællesskabet. Måske er fælleskabet visnet lidt, måske er folket forandret, måske er vi mindre for og mere imod, måske, måske måske…
Der er mange ‘måske-er’ – og nu også enkelte moskeer. Vi giver ikke svarerne, men vi lover at kaste et kærligt, humoristisk, satirisk, pjattet, underholdende, og frem for ALT sjovt blik på vores lille danske smørhul under titlen:

logo.jpg

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...