Sønderborg Sportsrideklub tjente penge på at sælge skrabelodder

10. oktober 2020 Sønderborg
Ponyryttere. Foto: Sønderborg Sportsrideklub
Ponyryttere. Foto: Sønderborg Sportsrideklub

Sønderborg Sportsrideklub er i rivende udvikling og har mange udgifter, som elevskolens børn samler ind til ved at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen.

“Ponyerne skal have nyt udstyr såsom sadler, hovedtøj, dækkener og underlag. Vores gamle rideklub gik konkurs for to år siden, så vi er meget interesserede i at tjene penge, hvor vi kan, så den nye klub kan fortsætte med at eksistere. Vi har gode sponsorer, men det er en dyr sport”, fortæller Hanne Holk, koordinator for skrabelodssalget og mor til en af pigerne på elevskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har de mange ryttere i alderen 8 til 16 år deltaget i skrabelodssalget de seneste par år.

“Skrabelodssalget er en god måde at tjene penge til vores ponyer, hvor eleverne selv står for opgaven og dermed tager ansvar. De yngste kan ikke hjælpe til med så meget af arbejdet i rideklubben. Men lige præcis at sælge lodder, det kan de godt gøre. Det foregik mest ved dørsalg og har været en positiv oplevelse. Vi fordelte lodderne blandt eleverne, så det var overskueligt for alle at få dem solgt”, siger Hanne Holk i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alt fik eleverne solgt 400 lodder og dermed støttet diabetessagen med 6.400 kroner. Og det har stor betydning for sportsrideklubben, fortæller Hanne Holk:

“Det er sjovere at sælge skrabelodder, der går til et godt formål, alle kan sætte sig ind i, samtidig med at vi tjener gode penge”.

Rideklubben har allerede andre fremtidige formål for øje.

“Vi vil gerne have gode heste til vores elever og er i konstant opsparing til en ny pony. Vi har syv, men de kan ikke holde til for mange timers ridning og skal derfor aflastes, så de fortsat kan have det godt”, siger Hanne Holk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre foreninger kan også sælge skrabelodder

Nu fejrer Diabetesforeningen sit 80-årsjubilæum med et stort Jubilæumslotteri. Skrabelodssalget er en nem måde at tjene penge til sine egne formål, samtidig med at man støtter en god sag.

Man tjener 14 kroner pr. solgt lod, salget foregår f.eks. via MobilePay, og der er altid gratis returret på usolgte lodder.

Kom nemt og hurtigt i gang: Tilmeldingen er åben på www.diabetes.dk/lotteri og tlf. 63 12 90 17.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Stigende energiforbrug i Sønderborg-virksomhederne under Corona-pandemien

22. juni 2021 Samfund

Sønderborg virksomhedernes samlede energiforbrug steg i 2020 med 6 procent, og det er især virksomheder med gas i fremstillingsprocessen, der har haft en stigning i energiforbruget. Det viser den nyligt offentliggjorte Monitoreringsrapport for CO2-udledningen i Sønderborg-området for 2020. Den gode nyhed er, at virksomhedernes CO2-udledning siden 2007 er reduceret til 97.030 tons CO2,men det stigende […]

Læs mere...