Sønderborg Squash Club bliver i tredje division

9. maj 2018 Kultur

Sønderbog Squash Club der i den afsluttende sæson spillede i 3. division dystede forleden om en plads i 2. division mod Odenseholdet OSC2, der sluttede på næstsidste pladsen i den overliggende 2. division.

For SSC så holdkortet således ud:  Ivan Abad, Aron Andresen, Poul Henning Midtgård og Sune Andersen.

Sønderborgspillerne kom fra starten ud i et fynsk stormvejr, som der ikke var meget at stille op mod.

Af de 8 kampe var der 3 jævnbyrdige 3-2 sejre, heraf den ene til SSC, tre jævnbyrdige 3-1 sejre og 2 overbevisende 3-0 sejre til OSC. Det blev til en på papiret overbevisende og fortjent 7-1 sejr til OSC, som havde de berygtede marginaler på deres side og dermed bliver de i 2. division.

Det skriver squashklubben i en pressemeddelelse.

Da skuffelsen i SSC lejren havde lagt sig, var der tid til refleksion.

Sidste år rykkede SSC efter en suveræn sæson i 4 division op i 3. division. Havde man på det tidspunkt forudsagt, at klubben med en andenplads igen skulle spille med om oprykning, var der nok ikke mange der havde satset stort. SSC tabte til et på aftenen bedre spillende OSC2-mandskab. Trods skuffelsen om den netop missede oprykning fik SSC et flot og godkendt resultat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Champagnen blev herefter delt mellem de to hold.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...