Sønderborg Squash Club havde besøg af landstræner David McAlpine

8. september 2019 Kultur

Træneren for det danske squashlandshold, David McAlpine, besøgte og gav spillere fra Sønderborg Squash Club inspiration til opbygning af et effektivt træningsprogram.

David McAlpine er fra Skotland og har været træner for landsholdet i cirka fire år.

David McAlpine har studeret Sports Coaching og Sports Development. Han har tidligere været ansat i Malmø Squash Racket Club som national juniortræner.

Han er uddannet ESF level 3 coach.

Det var begrænset, hvor meget der træningsmæssigt kunne presses sammen til et par timer, men der blev givet træning og inspiration, så spillerne fik noget at bygge videre på.

Artiklen fortsætter under annoncen

For de mindre erfarne var der meget at hente.

De mere erfarne af spillerne kunne dog nikke genkendende til nogle af øvelserne, især opvarmningen. Det var godt at få detaljer genopfrisket.

“Det gør vi gerne igen”, lød det fra en svedig og tilfreds flok SSC-spillere, der sent på aftenen tog afsked med David McAlpine.

Næste hjemme kamp SSC skal ud i, er mod Esbjerg den 16. september med kampstart  kl. 18:30

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...