Sønderborg Squash Club hentede vigtige point

13. april 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I torsdagens squashdyst mod Kolding2 kunne SSC klare sig med 3 point for at bevare 2.pladsen og dermed få en kamp i oprykningsspillet til 2. division. En storsejr til Koldingholdet kunne medføre at oprykningskampen gled Sønderborgspillerne af hænde og Kolding holdet fik chancen. Det var således to tændte hold der begge havde noget at spille for der gik på banerne. For SSC måtte Ivan Abad melde afbud til kampen og blev erstattet af Stephanie Riding.

Martin Sveistrup, og Aron Andresen og lagde godt ud og vandt deres første kampe hver med 3-0. Stephanie Riding måtte slide lidt mere før hun efter 5 sæt halede en 3-2 sejr hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Poul Henning Midtgård kæmpede bravt men måtte se sig besejret med 3-1 i begge sine kampe, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Både Martin Sveistrup og Aron Andresen kunne  i deres anden kamp trække sig tilbage med en 3-0 sejr til Martin Sveistrup og Aron Andresen sled sig igennem 5 sæt med en 3-2 sejr som resultat.

Stephanie Riding måtte også på overarbejde i sin anden dyst. I en meget lige og spændende 4 sæts kamp løb Koldingspilleren med en 3-1 sejr.

Efter de første 6 kampe havde SSC en føring på 5-1 og med to sejre til Kolding i de sidste kampe blev det til en 5-3 sejr til SSC.

Artiklen fortsætter under annoncen

En godkendt pointhøst, og den eftertragtede kamp i oprykningsspillet var hjemme.

I den kamp skal SSC enten møde Esbjerg2  eller OSC2 fra 2. division.

Kampdagen er endnu ikke fastlagt.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...