Sønderborg Squash Club hentede vigtige point

13. april 2018 Kultur

I torsdagens squashdyst mod Kolding2 kunne SSC klare sig med 3 point for at bevare 2.pladsen og dermed få en kamp i oprykningsspillet til 2. division. En storsejr til Koldingholdet kunne medføre at oprykningskampen gled Sønderborgspillerne af hænde og Kolding holdet fik chancen. Det var således to tændte hold der begge havde noget at spille for der gik på banerne. For SSC måtte Ivan Abad melde afbud til kampen og blev erstattet af Stephanie Riding.

Martin Sveistrup, og Aron Andresen og lagde godt ud og vandt deres første kampe hver med 3-0. Stephanie Riding måtte slide lidt mere før hun efter 5 sæt halede en 3-2 sejr hjem.

Poul Henning Midtgård kæmpede bravt men måtte se sig besejret med 3-1 i begge sine kampe, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Både Martin Sveistrup og Aron Andresen kunne  i deres anden kamp trække sig tilbage med en 3-0 sejr til Martin Sveistrup og Aron Andresen sled sig igennem 5 sæt med en 3-2 sejr som resultat.

Stephanie Riding måtte også på overarbejde i sin anden dyst. I en meget lige og spændende 4 sæts kamp løb Koldingspilleren med en 3-1 sejr.

Efter de første 6 kampe havde SSC en føring på 5-1 og med to sejre til Kolding i de sidste kampe blev det til en 5-3 sejr til SSC.

Artiklen fortsætter under annoncen

En godkendt pointhøst, og den eftertragtede kamp i oprykningsspillet var hjemme.

I den kamp skal SSC enten møde Esbjerg2  eller OSC2 fra 2. division.

Kampdagen er endnu ikke fastlagt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...