Sønderborg Squash Club holder jul på førstepladsen

29. november 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Squash Club, der havde en førsteplads at forsvare, mødte forleden holdet Kolding 2. på udebane.

Styrkeforholdet mellem Koldingholdet og SSC var ukendt, men ifølge tabellen så det ud til at være en overkommelig opgave.

SSC havde følgende på aftenens hold, Martin Sveistrup, Ivan Abad, Aron Andresen og Sune Andersen.

Kolding holdet bed godt fra sig og SSC måtte kæmpe hårdt for at holde sig inde i kampen, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Martin Svejstrups to kampe endte med en 3-1 sejr og et 0-3 resultat i anden kamp. Ivan Abad tabte begge sine kampe med 1-3. Aron Andresen gjorde rent bord, en 3-2 sejr og i anden kamp blev det 3-0 i hans favør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sune Andersen sikrede sig en 3-1 sejr i første kamp, men tabte anden kamp 0-3.

Totalresultatet på 4-4 kunne bringe tabellens førerstilling i fare, men de nærmeste forfølgere, OSMK fra Odense, tabte til Kolding 3, så SSC kan – som eneste ubesejrede – holde jul på første pladsen.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Med samarbejde og partnerskaber bliver vi 77.000 sønderborgere i 2030

18. juni 2024 Erhverv

Der var fuldt hus i Sergenten, da GOTO Sønderborg mandag holdt en konference om, hvordan Sønderborg Kommune skal nå målet om 77.000 sønderborgere i 2030. Et ambitiøst mål, og derfor fik de deltagende virksomheder, uddannelsessteder og byrådspolitikere en grundig gennemgang af, hvordan befolkningsudviklingen skal vendes i årene frem. At nå 77.000 sønderborgere er ambitiøst, og […]

Læs mere...