Sønderborg Squash Club holder jul på førstepladsen

29. november 2017 Kultur

Sønderborg Squash Club, der havde en førsteplads at forsvare, mødte forleden holdet Kolding 2. på udebane.

Styrkeforholdet mellem Koldingholdet og SSC var ukendt, men ifølge tabellen så det ud til at være en overkommelig opgave.

SSC havde følgende på aftenens hold, Martin Sveistrup, Ivan Abad, Aron Andresen og Sune Andersen.

Kolding holdet bed godt fra sig og SSC måtte kæmpe hårdt for at holde sig inde i kampen, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Martin Svejstrups to kampe endte med en 3-1 sejr og et 0-3 resultat i anden kamp. Ivan Abad tabte begge sine kampe med 1-3. Aron Andresen gjorde rent bord, en 3-2 sejr og i anden kamp blev det 3-0 i hans favør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sune Andersen sikrede sig en 3-1 sejr i første kamp, men tabte anden kamp 0-3.

Totalresultatet på 4-4 kunne bringe tabellens førerstilling i fare, men de nærmeste forfølgere, OSMK fra Odense, tabte til Kolding 3, så SSC kan – som eneste ubesejrede – holde jul på første pladsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, REGIONALT

Nu er der sat navne på Norlys’ repræsentantskabsmedlemmer

8. februar 2023 Erhverv

Efter godt tre ugers valgkamp er der nu sat navne på de 671 lokale andelshavere, som de næste fire år udgør den øverste myndighed i energi- og telekoncernen Norlys. Repræsentantskabsmedlemmerne er valgt af og blandt Norlys’ 800.000 andelshavere, og hele 189 af de nyvalgte er andelshavere, som træder ind i Norlys’ repræsentantskab for første gang. […]

Læs mere...