Sønderborg Squash Club møder Odense

7. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborg Squash Club, SSC, tager tirsdag på hjemmebane hul på anden runde i squash turneringens 4. division. Modstanderen er Odense OSC5.

Alle efterårets første fem kampe er vundet med samme overbevisende cifre, nemlig 7-1, hvilket har medført solid førsteplads i divisionen.  Selv om SSC har ikke hvilet på laurbærrene i juleferien og alle er klar, forventer spillerne ikke en let start på forårssæsonen.

At Odenseholdet ligger sidst i divisionen betyder ikke at det bliver en walk-over. De har virkelig noget at kæmpe for, skriver SSC i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

SSC stiller med følgende hold til kampen tirsdag 10. januar: Aron Andresen, Ivan Abad,  Poul Henning Midtgård og Marc Reiis.

Kampene starter kl. 18.30.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...