Sønderborg Stadion bliver opdateret

4. marts 2015 Kultur

F.C. Sønderborg skal bruge mere plads, når der spilles fodboldkampe og det vil Sønderborg Kommune gerne hjælpe med.

Onsdag frigav Byrådet penge, så stadion kan blive sat i stand. Det betyder, at selve fodboldbanen udvides, så den lever op til kravene fra DBU og så kommer der lys op.

“Og vi kan så glæde os over, det ikke alene er F. C. Sønderborg, der får glæde af moderniseringen. Det gør Vidar Atletik også”, siger Charlotte Riis Engelbrecht, formand for Kulturudvalget.

Er alt på plads

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil gerne sikre mig, at der nu laves det, der skal laves og at alt så er i orden. Det skal jo nødig lande som med Skansen”, siger Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti. I Skansen har banen ikke den rette længde til landskampe og der er flere andre mangler.

“F. C. Sønderjyske har en bestyrelse, der ved, hvad der bliver lavet og de har ikke bedt om mere”, siger Charlotte Riis Engelbrecht.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...