Sønderborg Student Foundation inviterer de unge i Koncertsalen i Alsion

25. november 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborgs studentersammenslutning inviterer kommunens unge til deres bud på en markering af Alsions 10 års-jubilæum. Det sker med et varieret program i Koncertsalen i Alsion 1. december.

Efteråret igennem har forskellige arrangementer og tiltag slået syvtommersøm igennem budskabet om, at Alsion-komplekset på Alssunds Sundeved-bred fylder ti år i disse måneder.

Efter koncerter, shows, konferencer og åbent hus-arrangementer bærer Sønderborg Student Foundation jubilæumsefterårets stafet det sidste stykke vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker i form af arrangementet ”Past, Present and Future – 10 Years With Alsion”, hvor flere af Alsions centrale personer giver deres input til og forklaringer på, hvorfor Alsion er blevet til det, det er, skriver Sønderborg Student Foundation i en pressemeddelelse.

Det bliver muligt at høre fra Alsions arkitekt og grundlægger og direktør for 3XN, Kim Herforth Nielsen, fortælle om ideen med Alsion, og hvorfor arkitekterne tænkte, som de gjorde. Borgmester Erik Lauritzen taler om nutiden, herunder Alsions betydning og potentiale for Sønderborg. Slutteligt vil Jørgen Mads Clausen tale om Alsions betydning for Sønderborgs udvikling i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elever fra MGK Syd i Sønderborg vil komme med den musikalske del af underholdningen.

Arrangementet inkluderer kransekage og bobler, og det er gratis at deltage.

Det kræver tilmelding på Sønderborg Student Foundations facebookside, www.facebook.com/SSF4U.

Arrangementet begynder klokken 12.30.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...