Sønderborg Student Foundation inviterer de unge i Koncertsalen i Alsion

25. november 2017 Kultur

Sønderborgs studentersammenslutning inviterer kommunens unge til deres bud på en markering af Alsions 10 års-jubilæum. Det sker med et varieret program i Koncertsalen i Alsion 1. december.

Efteråret igennem har forskellige arrangementer og tiltag slået syvtommersøm igennem budskabet om, at Alsion-komplekset på Alssunds Sundeved-bred fylder ti år i disse måneder.

Efter koncerter, shows, konferencer og åbent hus-arrangementer bærer Sønderborg Student Foundation jubilæumsefterårets stafet det sidste stykke vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker i form af arrangementet ”Past, Present and Future – 10 Years With Alsion”, hvor flere af Alsions centrale personer giver deres input til og forklaringer på, hvorfor Alsion er blevet til det, det er, skriver Sønderborg Student Foundation i en pressemeddelelse.

Det bliver muligt at høre fra Alsions arkitekt og grundlægger og direktør for 3XN, Kim Herforth Nielsen, fortælle om ideen med Alsion, og hvorfor arkitekterne tænkte, som de gjorde. Borgmester Erik Lauritzen taler om nutiden, herunder Alsions betydning og potentiale for Sønderborg. Slutteligt vil Jørgen Mads Clausen tale om Alsions betydning for Sønderborgs udvikling i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elever fra MGK Syd i Sønderborg vil komme med den musikalske del af underholdningen.

Arrangementet inkluderer kransekage og bobler, og det er gratis at deltage.

Det kræver tilmelding på Sønderborg Student Foundations facebookside, www.facebook.com/SSF4U.

Arrangementet begynder klokken 12.30.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...