Sønderborg-svømmere deltog i Danish Open

15. april 2018 Kultur

Fra torsdag og frem til søndag var Svømmeklubben Sønderborg repræsenteret til Danish Open i Bellahøj, med fire dygtige juniorsvømmere: André Iversen, Christopher Kristiansen, Simon Perzynski og Philip Andersen Ravn.

Et stævne der svømmes i 50 meter bassin.

Det var en kæmpe oplevelse for de fire drenge at være udtaget til et stævne, hvor den absolutte svømmeelite i Danmark også deltog. Stævnet fungerer som kravtidsstævne til nordiske og internationale mesterskaber, og de yngste drenge udtaget til stævnet er født i 2003/2002.

Artiklen fortsætter under annoncen

Simon Perzynski og Philip Andersen Ravn var dermed blandt de yngste juniorer, mens André Iversen og Christopher Kristiansen er fra hhv. 2001 og 2000.

De fire svømmere og deres træner kørte afsted i den allerede onsdag eftermiddag, for at være klar til stævnestart torsdag morgen, skriver svømmeklubben i en pressemeddelelse.

Stævnet bød på flere gode præstationer af svømmerne fra Sønderborg, hvoraf især skal nævnes at André Iversen svømmede 200 meter butterfly i tiden 2.20.84, hvilket stort set svarede til hans tid i samme distance på kortbane.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets Danish Open gav flere individuelle flotte præstationer af klubbens svømmere. Heraf skal især nævnes at Christopher Kristiansen med tiden 8.44.85 i 800 meter fri fik en samlet 18. plads, og samtidig slog ny klubrekord på distancen.

Klubrekord

Simon Perzynski slog til gengæld klubrekord i 100 meter bryst, da han forbedrede sin personlig rekord med næsten et sekund, og kom ind i tiden 1.10.22. Også i 200 medley gjorde han det flot, og kom med tiden 2.15.19 med i C-finalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En personlig forbedring på langbane, og samtidig ny klubrekord.

Endnu en rekord

Lørdag stod der 1500 meter fri på programmet for André Iversen, Philip Andersen Ravn og Christopher Kristiansen. Her skal især fremhæves, at Christopher Kristiansen havde god fart i sit løb, og klarede distancen i tiden 16.39.57. Det rakte til både klubrekord og en flot samlet placering som nr. 12. Søndag gjorde han det igen flot i 400 meter fri, og slog sin egen personlige rekord med knap fire sekunder i tiden 4.17.10.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også en klubrekord.

De nye klubrekorder viser, at svømmeklubbens ældste elitesvømmere udgør en stærk gruppe, som er inde i en god udvikling. Deres resultater hjælpes bl.a. på vej af påskens træningslejr på 50 meter bassin i Tjekkiet, samt træninger lørdag morgen på 50 meter bane i Flensborg.

Fokus er nu på sommerens DM på langbane i Nørresundby, hvor klubben håber igen at kunne markere Sønderborg på svømmernes Danmarkskort.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk