Sønderborg-svømmere slog personlige rekorder

26. september 2017 Kultur

Svømmeklubben Sønderborg var forleden afsted med 5 juniorsvømmere, til sæsonens første stævne: Junior/Seniormesterskab på kortbane i Horsens.

Stævnet er et mesterskab, som svømmerne har skulle til kvalificere sig til, ved at svømme under de tider der er fastsat af Dansk Svømmeunion. Det var med andre ord klubbens bedste juniorsvømmere – mellem 15 og 18 år – der var af afsted. For de yngste svømmere var det første gang de deltog i et juniorstævne, og dermed skulle konkurrere med svømmere op til 3 år ældre end dem selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stævnet startede fredag, hvor klubber fra hele Jylland og Fyn troppede op i godt humør. Svømmerne fra Sønderborg var tilmeldt i alt 26 individuelle starter og 2 holdkapper, skriver Sønderborg Svømmeklub i en pressemeddelelse.

Det blev en god start på sæsonen. Der blev slået mange personlige rekorder, og drengene slog desuden klubrekord allerede fredag aften, da de som hold svømmede 4×200 meter fri i tiden 8.24.12. Det var en flot holdindsats af Christopher L. Kristiansen, Simon Perzynski, André Iversen og Philip Andresen Ravn, som brød den gamle rekord fra 2010, der lød på 8.25.49.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om lørdagen fortsatte svømmerne med at presse sig til nye flotte resultater der betød, at de satte personlige rekorder og fortsat placerer sig flot på de nationale ranglister. Christopher Lentfer Kristiansen svømmede sit løb i 1500 meter fri i tiden 16.25.37, og opnåede dermed kravtid til Danish Open, samtidig med at han slog sin egen klubrekord fra 2016 med over 25 sekunder. Han endte på en flot 4. plads i disciplinen blandt alle junior-svømmerne til stævnet.

Fire svømmere fra Svømmeklubben Sønderborg, som i år er på efterskole på hhv. Fyn og i Vejle, deltog også i stævnet og overnattede sammen med deres kammerater. Blandt disse svømmere kom Aksel Munksgaard-Ottesen i B-finalen i 100 m ryg. B-finalerne svømmes blandt de 9 til 18 hurtigste, mens A-finalerne er for de 1 til 8 hurtigste.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...