Sønderborg taler om bæredygtighed på Folkemødet

8. juni 2017 Politik

Under overskriften “Bæredygtighed og samskabelse, hvad venter vi på?” er Sønderborg Kommune sammen med den danske UNESCO-nationalkommission vært for et debatmøde om virkeliggørelsen af et bæredygtigt samfund. Mødet finder sted på Folkemødet på Bornholm søndag den 18. juni.

I Sønderborg Kommune har man gennem en ti-årig periode gjort sig erfaringer med, hvordan en kommune gennem samskabelse på tværs af virksomheder, uddannelsesinstitutioner, borgere og kommunen kan bevæge sig i retningen af en bæredygtig fremtid. Som nyt medlem af UNESCO’s verdensomspændende netværk af bæredygtige læringsbyer, har den sønderjyske kommune sat turbo på omstillingen. Det er disse erfaringer Sønderborg Kommune sammen med den danske UNESCO-nationalkommission sætter til debat på Folkemødet den 18. juni 2017, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune deltager med ProjectZero og House of Science fra Vidensby Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...