Sønderborg Yacht Club tager tilflyttere med ud på bølgerne

5. august 2015 Erhverv

Den 11. august står medlemmer af Newcomers Network til søs sammen med lokale sejlsportsfolk fra Sønderborg Yacht-Club.

Det er femte gang, Sønderborg Yacht-Club inviterer tilflyttere på sejltur i de lokale farvande som et led i at lære lokalområdet at kende.download

Artiklen fortsætter under annoncen

Med flere end 50 tilmeldte deltagere kan Ana Cifuentes fra Newcomers Network og Poul Fedders fra Sønderborg Yacht-Club glæde sig over flot tilslutning til arrangementet.

Deltagerne får enten mulighed for at sejle i en båd, hvor de selv skal udføre de praktiske opgaver eller de kan følge slagets gang ombord på en ledsagerbåd, mens de nyder vind og vejr.

”Det har hvert år vist sig, at Yacht-Club Day er en rigtig god måde at lære de øvrige medlemmer af netværket at kende, og det giver ikke mindst mulighed for at finde nye bekendte blandt de mange sejlsportsfolk i Sønderborg”, siger Ana Cifuentes, som er tovholder på arrangementerne i Newcomers Network.

Artiklen fortsætter under annoncen

Poul Fedders mener, at netop fritidsaktiviteter som sejlsport er med til at give nye tilflyttere en god oplevelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...