Sønderborg Yacht Cluc får støttekroner til VM-stævne

12. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Byrådets udvalg for Regional og Kulturel Udvikling har bestemt sig for at tage penge op af kassen og sende dem til Sønderborg Yacht Club, der har søgt om 125.000 kr. til arrangementet VM Contender, den 12. – 21. juli 2017.

Sønderborg Yacht Club forventer ca. 130 deltagere fra 11 – 14 lande. Contender Club Danmark forventer flere sejlere til dette års VM, grundet Sønderborg Yacht Clubs erfaringer med afholdelse af lignende værtskaber og Sønderborgs unikke placering i grænseområdet imellem Europa og Norden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover sejlerne, forventes at deltagerne og andre gæster overnatter, spiser og forbruger i området med positiv indvirkning på lokalt erhvervsliv.

Sejlkerklubben har spugt det internationale forbund, om sådan et stævne, der jo tidligere er sejlet i Sønderborg, ikke skal rundt til andre steder.

“De siger, at i Sønderborg får de mere sjæl med”, siger Jens Godbersen fra Sønderborg Yacht Club.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Politiet er klar til at hente borgere der udebliver fra Fogedretten

27. juni 2022 112

I øjeblikket behandler fogedretterne i Syd- og Sønderjylland mange sager, hvor borgere skal møde op for at få deres udestående afgjort. Desværre er der personer – primært skyldnere – som udebliver, og som politiet derfor må anholde for at sikre, at de møder op i retten, skriver politiet i en pressemeddelelse. Politiet i Sønderborg har […]

Læs mere...