Sønderborgboksere hentede to sejre og et nederlag

7. februar 2015 Kultur

Sønderborg Amatør Bokse Klub har haft tre boksere i ringen fredag aften i Svendborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ene var Rene Davidsen i mellemvægt og han vinder en klar sejr med dommerstemmerne 3.0 over Niclas Lehmann fra bokseklubben i Esbjerg.

Om de to næste boksere siger træner Johnny Dehnfeld:

Træner Johnny Dehfeld kan stadig slå fra sig.

Træner Johnny Dehfeld kan stadig slå fra sig.

“Rikke Jørgen gik i ringen og vandt en træningskamp mod Cecilie Krølle, BK-Rollo, Svendborg – Rikke boksede en meget flot kamp – hun er et meget stort talent – lange lige stød – simpelthen en fornøjelse af se på – kanon det var anden gang hun var i ringen”.

“I sværvægt var det Patrick Jørgensen som bokseden sin tredje kamp – han møder dog en modstander, som kommer brusende lige fra starten og det kommer lidt bag på Patrick – han må i starten tage en tælling – og det samme i slutningen af 1 omgang – og så er kampen slut – Patrick taber på TKO”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...