Sønderborgboksere hentede to sejre og et nederlag

7. februar 2015 Kultur

Sønderborg Amatør Bokse Klub har haft tre boksere i ringen fredag aften i Svendborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ene var Rene Davidsen i mellemvægt og han vinder en klar sejr med dommerstemmerne 3.0 over Niclas Lehmann fra bokseklubben i Esbjerg.

Om de to næste boksere siger træner Johnny Dehnfeld:

Træner Johnny Dehfeld kan stadig slå fra sig.

Træner Johnny Dehfeld kan stadig slå fra sig.

“Rikke Jørgen gik i ringen og vandt en træningskamp mod Cecilie Krølle, BK-Rollo, Svendborg – Rikke boksede en meget flot kamp – hun er et meget stort talent – lange lige stød – simpelthen en fornøjelse af se på – kanon det var anden gang hun var i ringen”.

“I sværvægt var det Patrick Jørgensen som bokseden sin tredje kamp – han møder dog en modstander, som kommer brusende lige fra starten og det kommer lidt bag på Patrick – han må i starten tage en tælling – og det samme i slutningen af 1 omgang – og så er kampen slut – Patrick taber på TKO”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...