Sønderborgenser bag Giving2Charity

30. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Iværksætteren og sygeplejersken Thomas Kjær Gravenslund åbner den 1. oktober crowfundingsitet Giving2Charity. Sitet arbejder med donations crowfunding, hvor der samles penge ind til humanitære projekter i hele verden.penge

 • Jeg har et stort ønske om at bidrage og hjælpe i verden.
  Artiklen fortsætter under annoncen

  Jeg har været udstationeret med Forsvaret i Irak og Kosovo, hvor jeg var i sanitetstjenesten. Så jeg har set en del og har det her ønske om at hjælpe, siger Thomas Kjær Gravenslund.

Giving2Charity begynder med tre projekter for et børnehjem i Nepal, der mangler senge, vandtanke samt et solarsytem, og der arbejdes aktivt på flere.

 • Det er en nepaletisk organisation med en dansk forstander.
  Artiklen fortsætter under annoncen

  Man kan for eksempel støtte med 45 dollars, så har børnehjemmet råd til en seng. De har brug for 23 senge i alt, siger Thomas Kjær Gravenslund.

Alle organisationer og foreninger i udlandet og Danmark kan søge om at få oprettet sit projekt på Giving2Charity.

 • Det er også frit for alle at donere, og jeg håber på at kunne tiltrække nogle virksomheder, som kan støtte med større beløb, siger Thomas Kjær Gravenslund.
 • Når penge-målet er nået, sender jeg pengene til projektet.
  Artiklen fortsætter under annoncen

  Jeg informerer bagefter donatorerne om projekterne. Man får billeder og opfølgning, så man kan se, at det rent faktisk er blevet til noget, siger Thomas Kjær Gravenslund.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Hi-tech-landbrugsuddannelser vil være godt for Sønderborg

22. april 2021 Sønderborg

Jesper Højmark Esbensen, spidskandidat for Konservative, skriver: Sønderborg har brug for uddannelser i Hi-tech-landbrug. En type uddannelse der beskæftiger sig med at fjerne landbrugets udledning af miljøgifte, klimagasser, næringsstoffer og at reducerer landbrugsarealet, så der bliver plads til mere vild natur. Det vil være en uddannelse, der passer godt ind i Sønderborg. Vi har et […]

Læs mere...