Sønderborgenser bag Giving2Charity

30. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Iværksætteren og sygeplejersken Thomas Kjær Gravenslund åbner den 1. oktober crowfundingsitet Giving2Charity. Sitet arbejder med donations crowfunding, hvor der samles penge ind til humanitære projekter i hele verden.penge

  • Jeg har et stort ønske om at bidrage og hjælpe i verden. Jeg har været udstationeret med Forsvaret i Irak og Kosovo, hvor jeg var i sanitetstjenesten. Så jeg har set en del og har det her ønske om at hjælpe, siger Thomas Kjær Gravenslund.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Giving2Charity begynder med tre projekter for et børnehjem i Nepal, der mangler senge, vandtanke samt et solarsytem, og der arbejdes aktivt på flere.

  • Det er en nepaletisk organisation med en dansk forstander. Man kan for eksempel støtte med 45 dollars, så har børnehjemmet råd til en seng. De har brug for 23 senge i alt, siger Thomas Kjær Gravenslund.

Alle organisationer og foreninger i udlandet og Danmark kan søge om at få oprettet sit projekt på Giving2Charity.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Det er også frit for alle at donere, og jeg håber på at kunne tiltrække nogle virksomheder, som kan støtte med større beløb, siger Thomas Kjær Gravenslund.
  • Når penge-målet er nået, sender jeg pengene til projektet. Jeg informerer bagefter donatorerne om projekterne. Man får billeder og opfølgning, så man kan se, at det rent faktisk er blevet til noget, siger Thomas Kjær Gravenslund.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...