Sønderborghus byder på blues fra den sumpede ende af skalaen

Arkivfoto
Arkivfoto
13. februar 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Multi-instrumentalisten, sangeren og sangskriveren Guy Forsyth, der er kendt for sin vitale bluesscene, indtager Sønderborghus onsdag aften. Han beskrives som en respektfuld fornyer af bluestraditionen og som garant for koncerter, hvor humor, seriøsitet og autenticitet går hånd i hånd.

Sønderborghus lover, at publikum kan se frem til en besnærende musikalitet, ægte showmanship, en varm og rå vokal, fede melodier og heftige soloer på alt lige fra akustisk og elektrisk guitar til slideguitar, ukulele, sav og mundharpe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Genremæssigt skal vi ude i en unik blanding af blues og americana, skriver Sønderborghus i en pressemeddelelse. Lyden er til tider i den tunge, sumpede ende af blues-skalaen og propfyldt med referencer til både den allertidligste bluesmusik, den såkaldte Delta Blues fra Mississippi-deltaet, men samtidig tilsat en god dosis af den urbane lyd af Chicago Blues og Texas Blues.

Køb din billet HER

 

26. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Hørup Genbrug hjalp SIND med penge til et foredrag

26. maj 2024 Frivillige

Hørup Genbrug overrakte lørdag en donation på 6.250 kroner til Lone Petersen Lock fra SIND. ”Vi skal bruge pengene til et foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen og nu er det nødvendige besløb i hus”, siger Lone Petersen Lock til SønderborgNYT. ”Jeg søgte også – og fik – et tilskud fra Sønderborg Kommune og jeg regner […]

Læs mere...