Sønderborghus: DJ-stjernen Kato står på scenen

16. september 2015 Kultur

Efter at have holdt en længere pause fra at spille liveshows, imens han arbejdede på sit nyligt udgivne album “Now”, drager Danmarks ubestridt største DJ-stjerne KATO nu igen på en storstilet landsdækkende indendørstourné og den 3. oktober står han i Sønderborghus.

Resultaterne taler for sig selvdownload (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

KATO har efterhånden rundet de 70.000.000 streams på Spotify og solgt mere end 500.000 singler og 30.000 albums. Derudover har super-DJ’en indsamlet intet mindre end 15 guld- og platinsingler i en ubrudt singlerække siden januar 2010.

Fantastisk fest og hitparade

Udover det sædvanligt høje energiniveau på scenen samt en blanding af de nyeste og de største hits man kender fra hitlisterne, vil der som altid på KATOs shows være garanti for et spektakulært, flot lysshow og en produktion designet specifikt til at holde fest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skynd dig at få fat i en billet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...