Sønderborghus: Fire Åbningskoncerter – 180 kroner

27. juni 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Duné og Turboweekend er med, når Sønderborgs rytmiske koncertsted markerer 100 år og nyistandsatte rammer 8. – 11. oktober. Billetsalget er gået i gang.

Turboweekend. Pressefoto

Turboweekend. Pressefoto

Artiklen fortsætter under annoncen

Håndværkere, støv og larm vil de næste måneder erstatte musikgæster og værkstedsbrugere på Sønderborghus. Sønderborgs populære rytmiske spillested skifter ham. Derfor sætter huset trumf på, når det til efteråret åbner i nye, flotte rammer.

Det skal fejres med gehør. Det sker med firedages-festivalen Re-Opening Days 8. – 11. oktober.

På plakaten står trækplastre Turboweekend og Duné. I bedste Sønderborghus-stil følges kendte navne med morgendagens stjerner, der er på vej op. Med på scenerne står derfor også Nelson Can, Julias Moon, Freja Kirk, Two Trick Pony samt Cody & The Great Dictators.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi talte lidt frem og tilbage om, hvordan vi kan markere både ombygning og 100 års jubilæum. Ret hurtigt enedes vi om, at det skal have, hvad tøj og rammer kan holde samtidig med, at vi godt vil markere, at vi nu tager hul på de næste 100 år – siger Sønderborghus’ leder, Lars Ole Hansen.

Koncerterne sælges som partoutkort. Det koster 180 kroner, giver fri adgang til alle koncerter og kan købes på billetnet.dk

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...