Sønderborghus: Fortryllende koncert med Eivør

1. oktober 2015 Kultur

Torsdag aften nød tæt på 100 musikglade mennesker den gode stemning, som fascinerende Eivør spredte fra scenen i Sønderborghus.

Eivør tryllebandt sit publikum i Sønderborghus.

Eivør tryllebandt sit publikum i Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden Eivør og hendes to musikere gik på scenen, var der opvarmning med Lucas.

“Koncerten i aften bliver med numre fra to nye plader. De ene er engelsk og den anden færøsk”, siger Eivør, inden hun begiver sig ind i det første nummer.

Som altid var Eivørs stemme en oplevelse og den blev på en eller anden måde forstærket af al den energi, som hun har.

“Jeg vil også synge en sang om det ikke at passe ind i nogen kasser og bare spejde efter noget andet. Frihed eller lykke”, siger Eivør, der nåede at spille på flere guitarer, tromme og også at synge uden selv at spille med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter koncerten kunne publikum købe plader og Eivør stod klar til at sætte en hilsen og en autograf på. Det benyttede adskillige sig af.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...