Sønderborghus: Kira Skov og Nikolaj Hess spiller i fyldt Teatersal

17. september 2017 Kultur

Sangerinden og sangskriveren Kira Skov og pianisten Nikolaj Hess giver søndag eftermiddag koncert i Sønderborg Jazzclub i en fyldt Teatersal i Sønderborghus. De to en har arbejdet sammen i flere forskellige sammenhænge, og har besluttet sig for at tage på Danmarksturné som duo.

“Hvor er det dejligt at se så mange mennesker og nu kan I nyde Kira Skov og Nikolaj Hess gennem et par herlige timer med de optrædendes egne kompositioner, udvalgte sangskriverklassikere og jazzstandards af blandt andre Leonard Cohen, Johnny Cash, Nina Simone, Bob Dylan, Billie Holiday og Gillian Welch”, sagde jazzclubformand Carsten Nicolaisen, inden han kaldte Kira Skov og Nikolaj Hess frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 112, Gråsten

Kabinescooter kørte i vandet ved Egernsunbroen

24. oktober 2021 112

Natten til søndag, – klokken 03:32 – blev der ringet 112, fordi en kabinescotter var kørt i vandet fra Gråstensiden ved Egernsundbroen. “Vi rykkede til stedet med vores båd fra Sønderborg og Gråsten Frivillige Brandværn kom også til broen. Vi fandt køretøjet og fik det på land, men vi fandt ikke føreren”, siger indsatsleder Pia […]

Læs mere...