Sønderborghus: Kira Skov og Nikolaj Hess spiller i fyldt Teatersal

17. september 2017 Kultur

Sangerinden og sangskriveren Kira Skov og pianisten Nikolaj Hess giver søndag eftermiddag koncert i Sønderborg Jazzclub i en fyldt Teatersal i Sønderborghus. De to en har arbejdet sammen i flere forskellige sammenhænge, og har besluttet sig for at tage på Danmarksturné som duo.

“Hvor er det dejligt at se så mange mennesker og nu kan I nyde Kira Skov og Nikolaj Hess gennem et par herlige timer med de optrædendes egne kompositioner, udvalgte sangskriverklassikere og jazzstandards af blandt andre Leonard Cohen, Johnny Cash, Nina Simone, Bob Dylan, Billie Holiday og Gillian Welch”, sagde jazzclubformand Carsten Nicolaisen, inden han kaldte Kira Skov og Nikolaj Hess frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...