Sønderborghus klar med Monrad, Rislund og masser af øl

25. september 2015 Kultur

Sønderborg har smurt lattermusklerne og lagt linen klar til ølhunden. Monrad og Rislund er på trapperne. 2. oktober klokken 20 indtager de lune herrer Sønderborghus med et humoristisk ølsmagningshumorshow. Artiklen fortsætter under annoncen

jpe” alt=”images (1)” width=”225″ height=”225″ />

Ølsmagningen, som indleder hver forestilling, varetages kvalificeret af direktør for Pladderballe Bryghus, John Serritzlev. Han har brygget gennem mange år og har stor viden om øl, som han formidler levende og humoristisk.

For mere end 25 år siden var Monrad & Rislund forsidestof i forbindelse med udsendelsen af lp’en “Øl er gud”.

Ølbrygningen overvåges nøje af "Mogens".

Ølbrygningen overvåges nøje af “Mogens”.

Dengang kunne ingen vide, at Monrad & Rislund en dag selv ville stå bag egen ølproduktion, men i 2012 tog en virksomhed fra deres fiktive univers springet fra den virtuelle verden til den barske virkelighed: Pladderballe Bryghus blev en realitet, skriver Sønderborghus i en pressemeddelelse.

Monrad & Rislunds samarbejde gennem snart 40 år er legendarisk i dansk underholdning. Duoens pågående, ligefremme og grænsesøgende humor har været banebrydende ikke mindst for udviklingen af dagens stand-up scene. Hos Monrad & Rislund har det talte ord til alle tider haft følgeskab af masser af musik. Hundredvis af kompositioner inden for snart sagt enhver genre er det blevet til på de omkring 30 albums, d’herrer har udgivet. Det tro publikum vil genkende forestillingens musikdirektør,Øyvind Ougaard.

Showet starter klokken 20. Billetter koster 280 kroner i forsalg på www.billetnet.dk eller 300 kroner i døren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk