Sønderborghus: Michael Bladt runder jazz-sæsonen af

11. april 2018 Kultur

Det er en af landets fremragende saxofonister, der kommer til at lukke vintersæsonen i Sønderborg Jazzclub. Der er tale om Århus-baserede Michael Bladt, der gæster klubben og Sønderborghus søndag den 22. april klokken 15.

Michael Bladt har mere end 20 år på bagen i Århus Jazz Orchestra – det tidligere Klüver Big Band. Det er 20 år, som har modnet ham og gjort ham til en fremragende og teknisk dygtig saxofonist.

Foruden at være musiker er han også en ferm komponist, hvilket man kan høre på de tre album, han indtil nu har udgivet i eget navn. Senest Next Step, som blev udgivet i 2015 med egne numre fra blandt andet samme års Vinterjazz Festival.

Artiklen fortsætter under annoncen

Michael Bladts genre er jazzfusion og bygger på store tekniske færdigheder ikke kun fra ham selv, men også fra de øvrige musikere i hans kvintet, skmriver jazzclubben i en pressemeddelelse.

Foruden Michael Bladt på saxofoner er der tale om Kaare Munkholm på vibrafon, Per Gade på guitar, Morten Ramsbøl på bas og Lars Wagner på trommer.

Entreen er 120 kroner i forsalg og 140 kroner ved indgangen. Jazzklubbens medlemmer kommer ind for80 kroner og studerende for 50 kroner.

Billetter kan KØBES HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu en ting på programmet.

Det er jazzklubbens generalforsamling.

Den finder sted torsdag den 3. maj klokken 17 i Multikulturhuset på havnen.

Her kan man ikke kun høre om året, der er gået, men også om den kommende sæsons koncerter.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk