SønderborgNYT med nyt design og ny struktur

28. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

For at give SønderborgNYTs læsere en meget bedre oplevelse og adgang til mere af SønderborgNYTs indhold, vil vi i denne uge implementere et nyt design og en ny struktur, så det bliver nemmere, hurtigere og enklere at finde de lokale nyheder fra Sønderborg.

“Fordi vi skal flytte flere end 15.000 artikler og omkring 20.000 billeder, tager det tid og derfor vil alle vores læsere i denne uge opleve mange uhensigtsmæssigheder – men vi er på vej med en meget bedre brugeroplevelse”, siger Michael Kjær og tilføjer:

“Vi glæder os især til at give læsere, der følger SønderborgNYT på mobilen, en meget bedre læseroplevelse, hvor vi fremover folder vores indhold meget bedre ud og dermed får vores voksende skare af mobile brugere adgang til langt mere af vores indhold end i dag”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“”Vi beklager de uhensigtsmæssigheder, som alle vores læsere og annoncører vil opleve i denne uge, men på SønderborgNYTs Facebookside vil alle vores nyheder kunne læses, så følg med på Facebook – så går du ikke glip af noget”, siger redaktør Ole Kæhler.

Hvis alt går som forventet, er SønderborgNYT i nyt design og struktur på alle platforme fra på mandag den 3. april 2017.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...