SønderborgNYT med nyt design og ny struktur

27. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

For at give SønderborgNYTs læsere en meget bedre oplevelse og adgang til mere af SønderborgNYTs indhold, vil vi i denne uge implementere et nyt design og en ny struktur, så det bliver nemmere, hurtigere og enklere at finde de lokale nyheder fra Sønderborg.

“Fordi vi skal flytte flere end 15.000 artikler og omkring 20.000 billeder, tager det tid og derfor vil alle vores læsere i denne uge opleve mange uhensigtsmæssigheder – men vi er på vej med en meget bedre brugeroplevelse”, siger Michael Kjær og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi glæder os især til at give læsere, der følger SønderborgNYT på mobilen, en meget bedre læseroplevelse, hvor vi fremover folder vores indhold meget bedre ud og dermed får vores voksende skare af mobile brugere adgang til langt mere af vores indhold end i dag”.

“”Vi beklager de uhensigtsmæssigheder, som alle vores læsere og annoncører vil opleve i denne uge, men på SønderborgNYTs Facebookside vil alle vores nyheder kunne læses, så følg med på Facebook – så går du ikke glip af noget”, siger redaktør Ole Kæhler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis alt går som forventet, er SønderborgNYT i nyt design og struktur på alle platforme fra på mandag den 3. april 2017.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk